Leermeester worden

Er is geen andere manier om te leren op deze wereld, dan door een leraar te worden. Dat heb ik ergens gelezen en raakt me.

Ik wil mijn eigen leraar worden. En om leraar te worden moet ik schrijven en dat doe ik op deze site. Puur voor mezelf. Heb geen enkele intentie om bezoekers naar deze site te trekken. Daar schrijf ik niet voor.

Waar word ik dan leraar in? Ik heb eerlijk gezegd nog geen flauw idee. Het is niet zo dat ik zoek waaraan behoefte is en daarin leraar wil worden. Vroeger zocht ik altijd naar een gat in de markt, dat laat ik nu helemaal los. Ook al ga ik een kant op waar niemand op zit te wachten, dan is het goed.

Dit is mijn start, de weg die ik vanaf nu ga bewandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *